//MG.
Moments Profile Linkies Freebies Follow Home

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway
Wednesday, 26 December 2012 | 11:21 am | 0 love note(s)









Haii haiii, hari ni nak buat entry pasal 1st Giveway by Huda Syafiqah. Ternampak giveway ni tadi and terasa menarik dia punya hadiah. Hikhik >.< Jadi joinlah mencuba nasib. Syarat syarat dia pun senang, tinggal like like, follow and tag tag je. Button like pun dah disediakan so lagi mudah lah. Cepat je jari ni tekan >.< Korang pun joinlah giveway ni mana tahu rezeki kan. So kepada yang nak join boleh click banner dekat atas ni. Harap harap lah mr random.org suka kat aku, usha aku ke apa kan :3 Amin. Hee :p So sampai sini dulu entry kali ini, doakan aku dapat eah eah eah? :3 Thank you :* Assalamualaikum.


Anda telah di tag :p

- Cik Strawberi aka Cik Coklat



Antara hadiah yang disediakan. Take a look :)

- Sepasang baju peplum  × 1 .
- Bohemian Watch kaler Baby Blue  × 1 .
- Cenderamata special × 10 .
- Tudung  Bawal Bead Sakura × 1 .
- Tudung × 1 .
- Sepasang kain Korean Cotton × 4 .
- Pure Marine Collagen Gred AAA × 1 .
- Pure Marine Collagen Gred AA × 2 .
- Pin Comel × 1 .
- Header comel × 2 .
- Name Keychain × 4 .
- Cartoon Keychain × 2 .
- Edit Full Blog + Header × 2 .
- Doodle × 4 .



Top referral

-Teddy Bear 0.8 meter .



Terima kasih kerana sudi membaca :) 





MEMORY | PRESENT
Holla ♥





Status ♥


Semoga pemilik blog ini berjaya di dunia dan di akhirat serta di permudahkan segala urusannya. Amin :)

Shouts ♥





Time Machine ♥






Followers ♥



Thanks To ♥



Basecode : sugarsprinkies
Material : onetwothree
Model : onetwo
Edited by : Azman's daugther
Best view : Mr Google

Nuffnang ♥